IMG_2251Hem celebrat un sopar benèfic el dissabte 16 d’abril de 2016, per tal de recaptar fons econòmics per sufragar les ajudes i despeses que cobreix la Fundació Raval Solidari per a les entitats Acció Social Montalegre , Terral  i Braval  del barri del Raval de Barcelona. L’esdeveniment va tenir lloc en una de les grans carpes del Reial Club de Tennis Barcelona un dia abans de la inauguració del Trofeu Comte de Godó.

L’acte va ser presentat pel president d’honor de la Fundació Raval Solidari, senyor Ernest Flaqué, el qual va dirigir unes paraules d’agraïment als 263 comensals que ens havíem reunit aquella nit. També va anunciar que amb la mateixa finalitat benèfica, es celebrarà un torneig de golf i un concert, que amb anterioritat s’havien celebrat al Palau de la Música i al Gran Teatre del Liceu, ambdós de Barcelona.

Va beneir la taula el rector de Montalegre, essent el menúIMG_2276 deliciós. Les empreses col·laboradores van cedir gentilment abundants regals, els quals van ser sortejats amb gran simpatia, gràcies a la participació del shwoman i cantant Pep Llorens. D’aquesta manera, la generositat dels assistents es va fer encara més patent.

A l’hora del cafè, va pujar a l’escenari la cantant de soul, Mònica Green acompanyada del guitarrista Mr. Pep Romaguera. Van oferir un repertori de les seves cançons més conegudes, i en ocasions conjuntament amb Pep Llorens.

En nom de Montalegre, volem fer palès el nostre agraïment a tots els participants i als que van subscriure la seva ajuda econòmica amb una Fila zero.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada