Al mes de maig de l’any 2010 vam anar a Fàtima, era la nostra cinquena peregrinació en aquesta darrera etapa de Montalegre i la primera que fèiem  a aquelles terres portugueses. Vam ser tres dies intensos molt a prop de la Mare de Déu i dels pastorets als que es va aparèixer. Així que enguany, atès que ha calgut posposar per una nova ocasió la proposta de peregrinació a Terra Santa, tornem a Fàtima.

Per tant us convidem a que us inscriviu a aquesta nova proposta de cap de setmana pels dies 24, 25 i 26 de maig de 2013.

Coneixerem tot el santuari de Fàtima; el mossèn que ens acompanyarà celebrarà la santa missa diàriament, resarem el rosari en l’esplanada en la processó de les espelmes, visitarem els llocs de les aparicions de l’Àngel i de la Mare de Déu, la basílica, la gran església per a deu mil peregrins,  així com els museus del santuari.

L’allotjament a pensió completa serà en una residència religiosa, el viatge d’anar i tornar serà en avió (Barcelona – Lisboa), i  els trasllats en autocar.

El preu en habitació doble, 540 euros per persona.

Si esteu interessats us podeu posar en contacte amb l’AGENCIA DE VIATGES MAGISTER per tal d’efectuar la preinscripció al Tel. 934879423,o al correu electrònic:

manuelyeste@viajesmagister.com

Avís important: Si s’ha inscrit un grup entre 25 i 30 persones en el període màxim d’un mes a partir d’ara, obriríem el termini per efectuar els pagaments i convocaríem una reunió informativa per explicar amb detall tota la peregrinació.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada