L’Església de Santa Maria de Montalegre organitza un cop més una peregrinació, amb activitats litúrgiques, formatives i turístiques. En aquesta ocasió, i per primer cop, anem a París i a Lisieux al mes de maig en concret els dies 11 (divendres), 12 (dissabte) i 13 (diumenge) de MAIG 2012. 

En la peregrinació a París visitarem la capella de la Mare de Déu de la Miraculosa en Rue du Bac 140. Després d’un dinar a la francesa, passejarem pel riu Sena en Bateaux Mouche, farem una visita al temple del Sacre Coeur i al barri de Montmartre. En  Lisieux, visitarem el lloc on va viure i reposa Santa Tereseta de l’Infant Jesús, el Carmel, Les Buissonnets i la Catedral. 

El viatge d’anar i tornar a París serà en avió, i tots els altres trasllats en autocar, pensió completa els 3 dies, missa diària a Paris i a Lisieux. El preu per persona aproximat: 650 euros.El primer pagament per persona ara!: 200 euros.

 Per a més informació i inscripcions: 

VIAJES MAGISTER: telèfon : 934879423 

Per mail: gef@montalegre.org

 

Servei Informatius Montalegre

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada