En els propers dies 16, 17, 18 i 19 de setembre d’enguany el Sant Pare visitarà el Regne Unit en visita apostòlica. Ja  sabem amb detall on anirà, què visitarà, amb qui estarà, les ciutats i llocs, inclús està prevista una trobada d’oració al vell mig del Hide Park de Londres.

 Beatificarà al Venerable cardenal John Hery Newman

 El dia 16 de setembre  arribarà a  Edimburgo (Escòcia) on es trobarà amb les autoritats; la santa missa la celebrarà en el Bellahouston Park en Glasgow (Escòcia) . Els dies 17 i 18 romandrà en Londres (Anglaterra) amb una agenda veritablement atapeïda. Volem destacar la vigília d’oració per a la beatificació del cardenal Newman en el Hyde Park (city of Westminster-Londres). Especialment en Londres, en el Bromptom Oratory, el qual va ser impulsat pel propi Newman, es podien llegir informacions al respecte en aquests darrers dies; aquesta església es troba molt a prop del museus Victoria & Albert (V&A), i el de Ciencies Naturals, i a 10 minuts del Hide Park, de la zona referida.  En el V&A es podran contemplar durant sis setmanes quatre tapissos de Rafael Sanzio que va crear poc temps després de  que Miguel Àngel culminés els frescos de la Capella Sixtina. En aquesta ocasió tan especial, han sortit per primer cop del Vaticà. La santa missa de la beatificació es farà el dia 19 en Birmingham (Anglaterra), en el Cofton Park de Rednal. Després d’altres activitats, al vespre marxarà del Regne Unit cap a Roma.

 Malgrat que en les darreres setmanes s’han produït controvèrsies amb motiu d’aquest viatge papal, no és gens estrany ja que sempre és sorprenen que un Sant Pare faci apostolat personalment. En qualsevol cas els catòlics d’aquell país com moltes persones que no ho són, rebran  al Sant Pare amb els braços oberts, i de ben segur que a tots els arribaran nombrosos  fruits.

 Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada