El dia 26 de juny, data del traspàs de Sant Josepmaria al cel, es van celebrar misses en diferents llocs del món. En l’Església de Santa Maria de Montalegre la missa solemne es va celebrar  a les 11 del matí. La va presidir Mn. Javier Palos de la Delegació de la Prelatura de l’Opus Dei a Catalunya, amb el rector de l’església  Mn. Francesc Perarnau, i Mn. Xavier Jarne, essent el mestre de cerimònia Mn. Joan Juventeny. En tot moment, un bon grapat de components de la Coral Canigó, acompanyats a l’orgue pel mestre Muro, van cantar des de l’entrada fins al final de la celebració, moment en el que van inerpretar els Goigs de Sant Josemaria mentre els fidels veneraven les relíquies del sant.

Mn. Palos, en la seva homilia, va recordar que la vida de Sant Josepmaria va ser sempre fer la voluntat de Déu, i que això ho havia aprés des de petit quan els seus avis li deien “Teu soc, per a vos vaig néixer, què voleu de mi? “. I es va fer sacerdot per tal d’estar més disponible per a tot i en tot moment. No cercava mai l’agraïment ni feia comptes de tot el que feia. Sempre deia que calia lliurar la vida i l’anima a Déu. Considerava la possibilitat de que sempre sorgirien dificultats en la vida ordinària, i moltes també en la tasca apostòlica, i no acceptava un no per resposta perquè sempre confiava en la gràcia  i en la misericòrdia de Déu.

Isabel Hernández Esteban

Aqui podeu verue les imatges.

Fotos de la Missa del 26 de juny 2010

Comentaris (1)

  • Francesc Peñarroya

    Vaig estar a la Missa de sant Josepmaria en agraïment als molts favors que m’ha donat. Les cerimònies en què es pot resar ajuden. Francesc

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada