Ens agradaria molt que ens hi poguéssiu acompanyar

El nostre projecte ha estat seleccionat a la convocatòria de premis de la SEBAP i, per tant, guanyador en la modalitat de Premi Llegat Valldejuli.

El proper dilluns 5 de març a les 19:30 hi haurà l’acte d’entrega de premis en una cerimònia al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Ens agradaria molt que ens hi poguéssiu acompanyar.

És per aquest motiu que us agrairíem que us poséssiu en contacte amb nosaltres per a confirmar la vostra assistència.

 

Xavier Trias

Alcalde de Barcelona

Miquel Roca

President de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País

Es complauen a convidar-vos a l’acte de lliurament de premis de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País.

Pronunciarà el tradicional discurs d’obertura el Sr. Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea i comissari europeu de Competència, el qual dissertarà sobre el tema “¿Cuándo volverá el crecimiento?”.

Tindrà lloc el dilluns 5 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1.

Març de 2012

Comparteix:

Entrades relacionades

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.