Jornades Internacionals sobre la Soledat Barcelona

Jornades Internacionals sobre la Soledat a Barcelona

Els dies 9 i 10 de novembre s’han  celebrat les Jornades Internacionals sobre la Soledat a Barcelona. Més de 700 persones inscrites, i hi han participat 25 ponents nacionals i internacionals amb exposicions i debats sobre la soledat no desitjada. Paral·lelament, es presentaren al voltant de 40 programes, serveis i estudis relacionats directament o indirectament amb la soledat no desitjada.

Acció Social Montalegre ha participat, en format virtual, mitjançant una plataforma virtual interactiva que reprodueix l’edifici de la UPF on es varen celebrar presencialment.

 

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.