III Concert de Corals i entrega dels Premis LLuitadors per la Família 2017

Benvolguts,
Tenim el plaer de convidar-vos un any més al Concert de Corals i a l’entrega dels Premis Lluitadors per la Família 2017, que tindrà lloc el dissabte 18 de març a les 18 hores a la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana.
Aquest any ens acompanyaran les corals Arrels de Juventut i el Cor Corelli de l’escola IPSI.
El Premi internacional “Lluitadors per la Família 2017” s’atorgarà a  Ministra Polonesa Sra. Elzbieta Rafalska, i el premi nacional al Sr.  Javier Vidal-Quadras, president del FERT i dirigent de la IFFD (International Federation for Family Development).
El preu de l’entrada és de 10€ i els beneficis de l’acte es destinaran a Acció Social Montalegre.
Podeu adquirir les entrades a les taquilles del mateix Palau, al telefón 902 442 882 o a través de la seva web http://www.palaumusica.cat /ca/iii-concert-de-corals-juve nils-i-infantils-de-catalunya_ 473071
Esperem la vostra assistència!!!!

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.