Una nevera farà que tot vagi millor?

L´Antonio té 81 anys està solter, jubilat i viu sol, té un càncer de còlon, està molt delicat de salut, no només és el càncer, també pateix del fetge, i té catarates .

El voluntari que el visita es va adonar que no tenia nevera i pensàvem, “i què fa amb els aliments que li donem que entren dins del lot i que s’han de conservar en fred? Es beu el litre de llet el mateix dia que decideix obrir el bric? s’ho pren en mal estat per quedar-se obert a temperatura ambient? però si fa una pudor insoportable quan alguna cosa es queda fora i es fa malbé! qualsevol resposta que se’ns ocorria no era recomanable.

És veritat que ens deia que hi ha molts aliments que no necessiten nevera, però hi ha molts altres de la nostra dieta mediterrània que sí i que a més són molt saludables per a qualsevol persona i beneficiosos especialment en aquests casos perquè contribueixen a superar aquest tipus de malalties.

Doncs això, moltes vegades la falta de recursos impedeix que puguis fer les coses com caldria i fa que tot sigui més complicat.

Al cap d´unes setmanes vam aconseguir la nevera. Ha estat el primer pas per posar ordre en el seu dia a dia i anar solucionant els seus problemes.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.