El fred no apreta a tots per igual

“Abans morta que senzilla, ai! Que sensilla” aquesta frase uns més que altres l´hem sentit dir ja que és part d’una cançó que cantava una nena petita molt graciosa, però nosaltres el que també hem escoltat aquests dies dir a gent del raval és “abans morta que deutora”!

I el fet és que aquests dies que hem passat de tant fred hem pensat en algunes persones i famílies que coneixem del raval, que no tenen calefacció, i hem intentat aconseguir algunes estufes o radiadors elèctrics perquè poguessin passar millor les nits, sobretot per els més grans, que són més fràgils i febles i tenen menys energia en el cos i pateixen més el fred.

I ens hem trobat que quan els hi portem a casa es queda com a decoració, perquè saben que consumeix molta electricitat i fa que pugi molt la factura i no les volien encendre per por de no poder pagar les factures que arribarien després.

Algunes dones grans fins i tot ja no volien acceptar-les, perquè sabien que no les posarien en marxa perquè prou dificultats tenen ja per pagar el rebut normal, com per fer-lo pujar amb un consum addicional.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.