ASM ha estat premiada per Fundació Innocente- Innocente, com a entitat que col·labora en la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social a Espanya.

La Fundació Innocente, Innocente ens va fer lliurament el divendres 9 d’abril, de l’ajuda de 16.600€ concedida en 2021 al projecte de Acció Social Montalegre: “Cobertura de necessitats bàsiques per a menors en situació de pobresa i les seves famílies”.

L’acte es va celebrar en la seu de la Fundació Telefònica i es va fer lliurament de les ajudes a entitats que lluiten contra l’exclusió social de la infància a Espanya. Aquestes han estat seleccionades en la convocatòria de projectes de 2021 i finançades gràcies a les donacions de la Gala Innocente, Innocente, que enguany ha celebrat el seu 25 Aniversari. En aquesta edició s’han seleccionat 91 projectes dels 168 presentats, als quals s’han destinat més d’1.200.000 euros en ajudes.

L’acte, retransmès en streaming per a totes les entitats premiades, presentat per Juanma Iturriaga, va comptar amb la presència de la directora de la Fundació Innocent, Innocent Cristina Fernández, la Directora de programes d’entreteniment de TVE Toñi Prieto, la Directora General de la Fundació Telefònica Carmen Morenés i algunes de les entitats a les quals es destinaran les ajudes. Teresa Rodríguez Hervás, Directora General de la Fundació Balia per a la Infància, va pronunciar unes paraules d’agraïment en nom de totes.

La Gala Innocente, Innocente 2020 es va bolcar de ple a ajudar a tots els nens i nenes i a les seves famílies, que estan a la vora de la pobresa i l’exclusió social, i la situació de la qual s’ha vist agreujada per la pandèmia que estem vivint.

MOLTES GRÀCIES FUNDACIÓ INNOCENTE -INNOCENTE PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.