Monogràfic de cocteleria i maridatge per a 14 joves Incorpora de Ciutat Vella, organitzat per Coca-Cola, Fundació Raval Soldari i Acció Social Montalegre.


Moltes gràcies a Cocacola per organitzar amb nosaltres aquest Monogràfic de cocteleria i maridatge per a 14 joves Incorpora de Ciutat Vella. La formació va durar una setmana en les nostres instal·lacions, amb joves del programa Incorpora Jove de la Fundació La Caixa i en particular de les entitats Raval Solidari, Casal dels Infants, Fundació Èxit i Fundació Comtal. Els joves van poder aprendre del formador Jordi Castany, tot un luxe, i van finalitzar el curs inventant en parelles un combinat, amb 3 finalistes guanyadors. Esperem realitzar una segona edició molt aviat. En els pròxims dies els joves que van participar en aquesta formació participaran a més en el programa de Mentoring de treballadors de Cocacola.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.