Gràcies Loly&Co pel taller d’imatge i la donació de roba

Loly i Agustín combinen el seu treball d’assessors d’imatge per a empreses amb una impressionant labor benèfica. En col·laboració amb diverses entitats, donen tallers sobre la importància de la imatge en les entrevistes als participants en risc d’exclusió social, reforçant el treball fet per les entitats. A més destinen una part important del seu pressupost de manera altruista a vestir a alguns dels participants. Ho hem pogut comprovar. Van triar a un dels nostres nois i aquí està la foto de tot el que es porto. Li va canviar la cara, li ha pujat l’autoestima i va aconseguir el treball. Mil gràcies Loly i Agustín i per tot el vostre treball a través de l’Associació La teva Imatge La teva Oportunitat (contacte: info@alonsoandco.com)

Roba

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.