proteccio-treball

Atenem 80 persones del programa laboral, 20 troben treball durant el confinament, i seguim.

El programa d’acompanyament en la cerca de feina d’Acció Social Montalegre (ASM) porta 5 anys funcionant, i els últims 2 anys formem part del programa Incorpora de l’Obra Social de la Caixa. En total hem ajudat a 500 persones, un 60% de les quals ha trobat treball, la gran majoria estable o combinant treball rere treball.
Des de principis d’any 2020 hem atès 80 persones de les quals han trobat treball 48 de moment. Si quan ens van confinar pensàrem que no anàvem poder ajudar a ningú a trobar treball durant uns mesos, la veritat és que no ha estat així. Diversos valents, conscients dels riscos i convençuts de la necessitat d’ajudar han volgut oferir-se a residències de majors i hospitals i supermercats. Des de ASM hem integrat a 20 persones en dos mesos i mig. Ens alegra saber que a la majoria els estan renovant, ja que no volen perdre treballadors com ells.

protecció-treball

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.