Lliurament del premi per la nostra tasca d’Atenció Familiar Domiciliària

El passat 5 de març, es van atorgar els premis de la SEBAP *, al Saló de Cent de l’Excm. Ajuntament.

La SEBAP ofereix anualment una convocatòria de premis i beques, orientada al reconeixement de l’entitat no lucrativa que s’hagi destacat en l’atenció a les personesmés necessitades, sobretot en el camp familiar.

En aquestaconvocatòria han concedit aquest guardó en la modalitat Premi Llegat Valldejuli a ASM *, pel seu projecte Atenció Familiar Domiciliària al barri del Raval de Barcelona.

El premi va ser lliurat pel Sr Miguel Roca Junyent, president de la SEBAP, assistint a aquest acte l ‘Excm. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, i el Exmo.Sr. Joaquin Almunia, Comissari Europeu, el qual va oferir una conferència titulada Quan tornarà el creixement?.

SEBAP =Barcelonesa d’Amics del País

* ASM = Acció Social Montalegre

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.