Campanya Solidaria Andilana “12 tapes 1 món”

Amb l’acció de Responsabilitat Social Empresarial “12 tapes 1 món”, el Grup Andilana col·laborarà durant dotze mesos amb dotze ONG de diferents sectors. Des del mes de juny, s’oferirà en tots els restaurants del grup a Barcelona una tapa als clients per un preu simbòlic de X euros. La quantitat recaptada s’assignarà a dotze organitzacions no governamentals, entre les quals està Acció Social Montalegre.

Taquets de formatge manxec en oli d’oliva i provençals

 

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.