Acció Social Montalegre participa per primera vegada en la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà 2015

El dimecres 8 d’abril, de 9 a 14 hores, va tenir lloc la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà 2015 al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra.

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva és l’espai de participació, de cooperació i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una Barcelona més inclusiva. La finalitat de l’acord és incrementar capacitat d’organització i actuació conjunta. I ho fa mitjançant xarxes d’acció.

Acció Social Montalegre participava per primera vegada.

 

En el següent enllaç, podreu accedir a tota la informació de la Jornada. http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva/ca/jornada_anual.html

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.