Demà tots “piquem l’ullet” per en Jesús i la Raquel

Un any més ens posem en contacte amb vosaltres per avisar-vos que demà, 7 de maig, serà un dia especial. Per tercer any consecutiu llancem la campanya social del
En què consisteix?
És una campanya que succeeix durant el 7 de maig de 2015, un dia en el qual acceptem una moneda de donació diferent: les picades d’ullet. Totes les fotos de picades d’ullet amb el hashtag #diadelguiño15 pujades a Instagram, Twitter o a la pàgina de Facebook de Miaportación, serviran per cobrir 10 necessitats de persones en situació desfavorable. Tot això gràcies a la col·laboració de Levi Strauss & Co.
En aquest vídeo podeu veure algunes de les necessitats que anem a cobrir.
Com podeu ajudar-nos?
Difonent la campanya a les vostres xarxes socials, pàgina web, blog
i sobretot, pujant les picades d’ullet dels vostres usuaris, voluntaris, treballadors socials i amics, sempre amb el hashtag #diadelguiño15.
Quantes més fotos de picades d’ullet aconseguim, més gent coneixerà Miaportación i a més persones podrem ajudar.

Preparats per picar l’ullet?Si necessiteu més info
miaportacion.org/diadelguiño15
o contacta’ns a: info@miaportacion.org

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada