CAMPANYA NADAL I Reis MAGS 2014-15

CAMPANYA NADAL I Reis MAGS 2014-15 ACCIÓ SOCIAL MONTALEGRE

Ens omple de satisfacció dir un any més que la campanya de Nadal ha estat un èxit, no solament perquè s’ha aconseguit l’objectiu d’arribar fins a les famílies, per portar-los un lot nadalenc per mitjà dels voluntaris, sinó perquè la recollida d’aliments que ens donen especialment per a aquestes dates, ha tornat a ser estupenda.

Els col·legis, centres universitaris, empreses privades que tradicionalment col·laboren han tornat a estar a l’altura, alguns d’ells han superat les xifres de recollides d’anys anteriors.

S’han confeccionat 600 lots, per repartir a les 400 famílies que tenim; algunes d’elles se’ls porten 2 caixes per ser més nombroses. A pesar que les famílies saben que les anem a portar, no sempre els voluntaris aconsegueixen lliurar-les. El percentatge d’èxit en el repartiment ha estat gairebé d’un 80%. I d’aquest 20% de caixes retornades, el 13%
han anat a recollir-les al magatzem. Finalment, hi ha hagut un 7% de lots que no han estat recollits, ni han mostrat interès en ells.

Les Famílies que reben Reis Mags són les que tenen nens de 0 a 8 anys, inclusivament; això són 123 famílies. Els dos últims dies de la campanya, s’apropen les famílies a recollir les seves joguines. Aquest any els Reis han estat molt generosos, hem repartit 4 o 5 joguines per nen. El percentatge de lots de Reis lliurats ha estat de 86%, l’altre 14%, no ho han vingut a recollir per causes desconegudes.

D’altra banda, ha estat una campanya molt alegre i plena de petites anècdotes que explicaven els voluntaris de la seva experiència.

 

2014transporteCampañaLaFarga1NADAL 2013-14 2014cimal

 

 

      

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.