Acció social en immigració i gestió multicultural

> Clk varies vegades sobre la página que vulguis llegir per veure millor el contingut

Curs interessant que comença ja i que, potser pot interesar-te a tu o a qualsevol voluntari.

És una formació interessant, que valorem important , actual, compromesa i destinada a persones que després siguin transmissores i “reproductores” dels contiguts. Per això també és útil enviar un mínim  dos persones per grup (no una de sola, ja que això després dificulta fer una tasca de sensibilització sobre una realitat que aixeca ampolles, i sempre dóna més coratge no trobar-se sol).

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.