Un temps molt preuat

Sagrario Rei és una dona de 35anys que té 5 fills d’entre 4 i 13 anys i viu en un pis molt mal arreglat i brut del raval. Tenen moltes dificultats per mantenir la família, els falten aliments i altres necessitats bàsiques però sobretot se li feia una muntanya rentar la roba de tots a mà; en això perdia molt temps, i no podia ocupar-se d´altres coses més importants que requerien la seva atenció.
Portava així 3 mesos i quan el voluntari la visitava l’únic que la Sagrario li demanava encaridament, malgrat totes les altres dificultats que té la família, era una rentadora.
Vam aconseguir els diners per una rentadora nova que va costar 300 €, a través de miaportación, i ella només es va haver d’encarregar de pagar les despeses de transport.

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.