“On menjar, dormir, rentar-se”

“On menjar, dormir, rentar-se” és una guia que publica la Comunitat de Sant Egidi, actualitzada any a any,  que ajuda a moltes persones i entitats a disposar d’un recurs ràpid d’orientació per a persones sense domicili fix, ancians i estrangers a ciutats com Gènova, Nàpols, Milà, Buenos Aires, Madrid i Barcelona

És molt útil per tots aquells que treballem en l’àmbit social, professionals o voluntaris.

Es detallen els llocs on es pot trobar ajuda i acolliment.
També hi ha els llocs on es pot ajudar i ser acollidors.

comunita-di-santegidio-guida-dove-barcelona-2014

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.