Catàleg de Recursos i Serveis per a Persones sense Llar

Catàleg de Serveis Sense Llar

La Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar, que es va presentar públicament l’abril de l’any 2006, està constituïda per vint-i-cinc entitats i organitzacions. Pretén enfortir la capacitat d’organització de la ciutat per acompanyar persones sense Llar en un procés de recuperació de la màxima autonomia personal i incentivar la detecció d’aquestes persones i la seva vinculació amb els recursos existents, tot establint i ampliant el treball conjunt i la col•laboració entre el sector públic i les entitats socials.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.