Barcelona Capital Europea del Voluntariat 2014

 

Barcelona Capital Europea Voluntariat 2014

Barcelona Capital Europea Voluntariat 2014

L’atorgament del títol de Capital Europea del Voluntariat és una iniciativa del Centre Europeu del Voluntariat (CEV), en el marc de L’Any Europeu dels Ciutadans 2013, que ha organitzat aquesta convocatòria per primera vegada.

El Centre Europeu del Voluntariat és una entitat creada fa 20 anys per tal de donar suport al voluntariat a través de la defensa i el coneixement, compartint la capacitat de construir i formar. És una xarxa de més de 80 entitats europees http://www.cev.be/member-organisations/, composada per milers de persones voluntàries, tant nacionals com locals.

L’objectiu de la capitalitat és promoure el voluntariat en l’àmbit local per mitjà del reconeixement a aquells municipis que donen suport i mantenen una estreta col·laboració amb entitats i organitzacions de persones voluntàries o que promoguin l’altruisme.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.