Pobresa energètica

En el primer trimestre de l’any, Acció Social Montalegre va ajudar a 9 famílies a fer front a deutes d’aigua, llum o gas per un import de 967,75€.

1 de cada 3 peticions rebudes ja corresponen a problemes per pagar subministraments, corroborant les informacions de diferents organismes nacionals i internacionals.

La Creu Roja va donar a conèixer que 4 milios d’espanyols són ja “pobres des del punt de vista energètic” i que es un factor que causa greus conseqüències per a la seva salut.

Fins i tot la Comissió Europea estima que al nostre país la pobresa energètica provoca ja entre 2.300 i 9.300 morts prematures a l’hivern.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.