Curs de manicura i ungles amb MAVALA

Per segon any consecutiu i dins del programa de formació TU-TELA, l’empresa capdavantera MAVALA va organitzar el passat mes de març el Curs de Manicura amb esmaltat permanent.

11 membres del grup de formació i microcrèdits van participar al curs que va durar tota la jornada. Al matí van realitzar la formació i la demostració de manicura i després d’un coffee break van seguir amb les pràctiques per consolidar l’après durant el matí. La sessió va acabar amb un esmorzar i el lliurament de diplomes d’assistència al curs.

Gràcies a aquesta inicativa, algunes de les participants que ja disposaven de coneixements de manucura van poder conèixer les últimes tècniques i començar a aplicar-les en el seu entorn.

mavala(2)

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.