3ª Edició del Family Day

El passat 26 de maig va tenir lloc a Gelabert, al costat de Pals, el Family day, un dia molt esperat per les famílies de Canigó.

Des de fa ja 3 anys, un grup de pares i l’AMPA del col · legi organitzen aquest esdeveniment amb l’objectiu de trobar-se i tractar-fora de l’àmbit escolar i fomentar la solidaritat donant suport a projectes socials.

És un dia familiar, esportiu i divertit en el que cadascú pot escollir el tipus d’activitat que vol fer: futbol, ​​pàdel, golf, atraccions per als més petits …
Sent una jornada en què grans i petits passen un dia molt agradable, la finalitat és recaptar fons per finançar programes i activitats que es duen a terme a les entitats de la Fundació Raval Solidadri: Acció Social Motalegre, n’és una.

Molts pares del col · legi col · laboren generosament, gestionant mitjançant empreses pròpies o alienes, productes donats. Alguns són portats directament al magatzem de Montalegre per lliurar als nostres usuaris, i altres regals són per a sortejar en una rifa, prèvia venda de cupons.

Aquest any hem volgut ser-hi físicament, per explicar el nostre projecte i sobretot per donar les gràcies pel suport tan important que rebem dels voluntaris de Canigó i la fonamental col · laboració del col · legi. Chema Postigo així ho va fer, va explicar a través d’uns nens, part del nostre projecte, d’una manera clara i senzilla.

Al final de la tarda es fa la gran foto family day com a record d’un fantàstic i divertit dia, en què totes les famílies es porten regals i un fantàstic sabor inesborrable, que torna a posar el compte enrere per al següent esdeveniment.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.