Un dia diferent

Un any més, les reunions del grup microcrèdits d’Acció Social Montalegre han arribat al seu final, i per celebrar-ho, el passat 24 de maig, tots els grups de Barcelona que participen d’aquest projecte global, vam anar d’excursió a Arenys (Maresme)

De la Fundació Mambré van participar 11 persones, del grup del Pare Manel van participar 14 persones i de la nostra entitat, Acció Social Montalegre van participar 20 persones de les quals 10 nens.

Al matí vam visitar el Centre Cultural Calisay i els Museus Marès de la Punta i Mollfulleda de Minerologia.

Després de les visita cultural als Museus ens dirigim al Restaurant Santuari de Lourdes que està situat a Arenys de Munt. Aquest ens va oferir la possibilitat de degustar gran varietat de plats típics de la cuina catalana i la cuina tradicional. Les seves principals especialitats són les paelles i els peixos.

Amb aquesta excursió cultural es buscava la trobada de diverses famílies en situacions similars i aconseguir una relació més estreta per intentar unir forces i fer equip perquè se sentissin recolzats i gaudiran d’un dia de distensió fora del seu ambient habitual de preocupació.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.