Gràcies!

Agraïm un any més –ja son 19!– la feina feta pels centenars de voluntaris que han fet possible la Campanya de Nadal i Reis 2012 d’Acció Social Montalegre. Gràcies a tots ells, les 400 famílies ateses habitualment per la nostra entitat han rebut puntualment els 580 lots nadalencs i regals de Reis per als seus fills.

Voluntaris d’arreu ens han ajudat a preparar la Campanya ja des del mes de Novembre; com per exemple, la recollida d’aliments, roba i joguines que varen fer els treballadors del Hotel Hilton Diagonal Mar dins la Setmana global del voluntariat amb nombroses activitats solidaries arreu de Catalunya. 10 d’aquests treballadors a més d’aportar aliments i regals, ens ajudaren deixant a punt el nostre magatzem per començar la Campanya d’enguany.

12 Centres Educatius han aportat centenars de voluntaris que ens ajudaren a muntar els lots i repartir-los. Un gran grup de nois i noies varen ocupar els carrers del Raval amb carros plens de caixes i molta, molta alegria.

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.