A la peixateria

 

 

 

 

 

De vegades parlant amb la gent poden sorgir ocasions per ajudar els altres.

L´Ana, una de les nostres voluntàries, estava comprant, i la peixatera li va dir si volia uns sobres Knor per arrebossar el pollastre; tenia diverses caixes amb aquests sobres per arrebossar i no sabia que fer amb ells.

L´Anna va pensar que a les famílies els podria anar molt bé, va carregar les caixes al seu cotxe, i les va deixar al magatzem perque fossin lliurades dins del lot de menjar que s´entrega a les persones que venen a buscar-lo els divendres.

 Afegint el contingut dels sobres, permet arrebossar sense afegir ou i amb molt poc oli, amb la qual cosa els permet preparar un plat més saborós i cruixent sense haver de comprar ous i gastant molt poc oli. ¡¡Una manera boníssima d’estalviar!!. Les families que atenem ben segur que estan molt agraïdes.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.