Estudiants de 1er d’Infermeria de la UIC al Raval

Uns vint alumnes d’Infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya realitzen visites a famílies del Raval en grups de 2 o 3 persones. El seu treball consisteix a assessorar a persones de més de 65 anys que, generalment, viuen soles. Els fan companyia i els ajuden en temes d’higiene i de salut.

Aquesta experiència ha sigut molt positiva. Els grups d’estudiants estan amb ganes de continuar tractant a aquests homes i dones, ja que estan molt satisfets amb la ajuda prestada.

Aquest tipus de visites s’aniran repetint per millorar les condiciones higièniques i de salut del ciutadans del barri i per que els estudiants puguin donar testimoni de les necessitats que pateix el Raval.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.