Reparació del que ja s’ha reparat

Una dona de 62 anys espanyola i vídua viu amb la seva filla, la seva néta, un fill i la seva companya. Fa anys que se’ls va espatllar la cisterna del wc i gràcies als voluntaris que l’atenien, es va detectar aquesta necessitat i es va reparar. Es va instal.lar un tanc a terra de manera que no quedava espai al bany per tancar la porta. Per tant, ha estat necessari reparar-lo i posar una cisterna alta de tirador de cadena, i així, solucionar el problema de la porta guanyant privacitat i evitant l’expansió d’olors indesitjables. La usuària està molt contenta i únicament ha hagut d’aportar el 10% de la reparació, és a dir, 40 euros.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.