Cicle de tallers: L’Ordre

El divendres 3 de juny es va realitzar el segon taller del cicle de tallers per a dones amb fills d’entre 0 i 3 anys dirigit per l’Ángela Bueso Nieto. L’ordre va ser el tema tractat i es va amenitzar amb la projecció d’un vídeo. La finalitat del taller era que les dones donessin importància a la formació personal de cada mare per progressar en l’educació dels seus fills. C

adascuna de les 15 mares que van assistir, van sortir del taller amb un objectiu per millorar en la seva vida relacionat amb l’ordre. Aquestes dones no estan soles, cadascuna té una voluntària per ajudar-les i aconsellar-les en l’educació dels seus fills en el dia a dia.

El cicle de tallers ha estat una iniciativa que està donant molt bons resultats i que continuarà el proper trimestre amb el tema de ‘La obediència i l’autoritat’.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.