Encarregat de magatzem

ALEX VERZOSA

L’és Alex Verzosa, és la persona que ens ajuda amb els lots d’aliments que repartim cada setmana a les famílies. Diu que li agrada molt el seu treball, ja que és qui té contacte directe amb les nostres famílies i voluntariat.

Alex és treballador , carismàtic i molt alegre.

Sense el seu suport no podríem aconseguir aquesta labor

Encarregat de magatzem

GRÀCIES ALEX!

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.