#diadelguiño14

Avui us volem fer conèixer una iniciativa de Miaportación que ja fa un parell d’anys que funciona per si algú s’anima. Per la part que ens toca TOTS AMB EN RAFAEL! Un home encantador que viu amb una pensió de 260 € i que al llarg de molts i molts anys ens ha ajudat a carregar i descarregar, pujar i baixar, muntar i desmuntar mobles per tot el Raval. va per tu RAFAEL! Gràcies!Avui 7 de Maig és el #diadelguiño14 i en Miaportación acceptem de nou una moneda de donació diferent: les picades d’ullet. Per segon any consecutiu llancem aquesta campanya solidària: simplement amb la foto d’una picada d’ullet pots ajudar a Ana, María, Pedro, Germán, Gabriela, Pepe i Rodrigo, Rafael, Marta, Simón, Sonia, Pedro i José. No recordes com es participava? És molt fàcil: Agafa el teu mòbil Fes te una foto picant l’ullet i Puja-la a Instagram o Twitter amb el hashtag #diadelguiño14. Si solament tens Facebook pots publicar la teva foto a la nostra pàgina i nosaltres la pujarem a Twitter. Comparteix la iniciativa. Quanta més gent conegui el #diadelguiño14, més picades d’ullet rebrem i més necessitats podrem cobrir. Gràcies a la col·laboració de Levis Strauss & Co, i aquest any també a Atrapa-ho, convertim totes les picades d’ullet en diners per cobrir les 10 necessitats de 10 entitats diferents. En la web del #diadelguiño14 pots seguir la campanya al minut: veure a qui pots ajudar amb la teva foto, les necessitats pendents que es van cobrint, el total de picades d’ullet aportades i, per descomptat, buscar la teva picada d’ullet entre totes les fotos pujades. L’any passat 1355 picades d’ullet van envair les xarxes socials i avui amb la teva ajuda esperem aconseguir molts més. Durant el #diadelguiño14 ajudar als altres és fàcil i divertit. No pots faltar. Esperem la teva picada d’ullet ;-))
fotos_posts_FB_01 blog_foto2

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.