Un Palau pel Raval

..
Un dels esdeveniments musicals més esperats d’aquest any 2012 ha estat el recital solidari a favor de la “Fundació Raval Solidari”.L’elenc vocal elegit per a aquesta irrepetible ocasió va estar encapçalat per la soprano guipuscoana Ainoa Arteta, el tenor José Bros, el baix Stefano Palatchi, i el baríton Àngel Òdena, acompanyats tots ells pel pianista Marc Evangelista. Així mateix, el Cor Mitjà i Cor Infantil de l’Orfeo Català, que ens van oferir tres actuacions, van donar el toc simpàtic a l’esdeveniment, i ho van culminar, unit a tots els artistes, amb l’entranyable tema “We are the world, we are the children”
no
no
no
Aquest Concert extraordinari, ofert en l’incomparable marc de “El Palau de la Música Catalana”, va tenir lloc el passat 24 de maig amb un rotund èxit de taquilla.

Vam gaudir d’unes actuacions càlides, amb uns artistes entregats i un repertori molt seleccionat, que no van deixar indiferent a ningú i van mantenir al públic expectant en tot moment.

Iniciada la segona part, el president de la Fundació, el Sr Flaqué, va fer una breu intervenció en què va agrair el suport rebut per part de tots els que havien fet possible aquest esdeveniment: el president del Palau, artistes, patrocinadors, col · laboradors i sense oblidar-nos, per descomptat, del càlid públic que van fer una aposta solidaria per aquest concert benèfic.

El Sr Flaqué va explicar d’una manera clara i concisa el projecte “Raval Solidari”, a través de les seves tres entitats principals: Acció Social Montalegre, Braval i Terral, per a això es va acompanyar d’un emotiu i eloqüent vídeo explicatiu i demostratiu. També van intervenir l ‘Excm. Sr Alcalde de Barcelona  Xavier Trias, que va destacar la importància del programa i que, malgrat la situació crítica que estàvem passant, les retallades socials no afectarien a aquest departament i sempre hi hauria ajuda per als serveis des d’aquesta Conselleria, i el mateix Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, l’Hble. Josep Lluís Cleries i González.

Va finalitzar el recital amb un calorós aplaudiment del públic en peu, que constatava el seu entusiasme i satisfacció per les dues hores i mitja de concert que havien gaudit.

no

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.