Procedència de les families

Fonamentalment l’ajuda que des de ASM donem te un caràcter familiar. A vegades es tracta de persones soles, però generalment treballem amb families amb problemàtiques de diversos tipus.  Algunes agrupen un nombre molt alt de membres, perque estan formades per avis, pares, parents, etc que convieun en un mateix espai. En total estem parlant d’un col·lectiu de 1469 persones.

En linies generals el quadre de nacionalitats de les families seria aquest:

Nacionalitat                              Nº Families                                        %

Espanyols                                               232                                           57

Magrebins                                                72                                            18

Llatinoamericans                                      48                                            12

Resta                                                       54                                             13

 

No obstant, tot i que ara mateix els espanyols suposen el grup més nombrós, la tendència que observem és que aquesta xifra anirà en augment i els altres grups en descens. Alguns estan començant a tornar als seus llocs d´origen perquè veuen que aquí no tenen moltes expectatives de millorar la seva situació, ni          d’esperar que arribi un futur més prometedor.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.