Que no tot s´acabi

Joaquina té 47 anys, 2 filles i 2 nétes que viuen amb ella, recentment el marit la va deixar i està molt deprimida, ell era el propietari de l’habitatge i ha deixat de pagar la hipoteca i ho està passant molt malament.

Treballa netejant l’escala del seu edifici per saldar un deute de comunitat de 3.600 € i ha trobat algun altre treball com a netejadora, però és molt poca cosa i està molt apurada i no podiafer front als rebuts de llum i aigua i l’anaven a tallar els subministraments.

Des de la junta es va aprovar aconseguir els diners per ajudar a pagar aquests rebuts.

Que un matrimoni s’acabi de vegades no és a les nostres mans solucionar-ho i poc podíem fer per consolar-la, però hem intentat que no es quedés de moment sense aigua i llum.

 

 

  ……             

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.