Mantenim l´habitació

Milagros és de Filipines i viu rellogada en una habitació, té tres fills però no sap on es troben actualment.
No està molt bé de salut,té dolors constants que li impedeixen realitzar qualsevol treball i al novembre li van prendre el subsidi que cobrava.
Ha sol · licitat la pensió per invalidesa i espera resposta.
No té cap ingrés i no pot comprar aliments ni pagar l’habitació. Ara passa amb el lot d’aliments de Montalegre. Per altre banda ara mateix tampoc té aigua per una avaria i el propietari no vol fer l’arranjament i no li funciona l’escalfador.
Hem decidit ajudar-la de moment aquest mes amb el pagament de l’habitació (180 €).

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.