Un deute de comunitat saldat

El Miguel i la Josefa són un matrimoni que junts tiren endavant a una família de 5miembros. Viuen en un pis de propietat, bastant deteriorat, una cosa bruta, les instal.lacions es veuen en mal estat i amb escassos mobles.

El Miguel fa algunes hores en el que li surt i així incrementa la petita pensió que cobra, Josefa no treballa ni cobra, el major busca feina i no troba i els petits van a l’escola amb beca de menjador.

Tenien uns 11rebuts de despeses de comunitat acumulats que ascendien a 576 € als que la família no podia fer front. L’administrador enviava requeriments de pagament assenyalant la importància que saldessin el deute.

Gràcies a miaportacion.org s’han pogut recuperar aquests diners per poder ajudar a aquesta família a pagar el deute.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.