Habitatge per una nova vida

Marisol es una noia de 24anys que està embarassada y no té un lloc on viure. La seva mare té càncer. Havien marxat a les afores per anar a un lloc més econòmic, però han hagut de tornar perquè la mare té aquí tots els metges i els desplaçaments no sortien a compte.

Ara van de casa a casa però volem posar fi a aquesta situació i trobar una llar per quan arribi el nadó, on es puguin allotjar la mare, el company de la Marisol, la Marisol i el nadó. Ells han trobat un pis moblat i econòmic (hauran d’anar pagant 500 € al mes) i volem ajudar-los a pagar l’entrada.

Ja els ajudem amb la quantitat que ens demanava l’administrador per reservar el pis i esperem que entre tots els puguem aconseguir la quantitat per pagar l´entrada del pis i donar una llar a aquesta família i al nadó que s’uneix. La mare té una pensió, ella reb ajuda per estar embarassada i a ell li volem trobar un treball. Tenim molta fe en ells, creiem que si els ajudem tenen un futur esperançador per endavant.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.