Com si només els hi faltés aixó..

El Fernando i la Ana Maria són un matrimoni de gent gran que estan molt delicats de salut, han de fer molts esforços per tirar endavant i ara fins i tot per veure´s. Ella està ingressada a l´hospital i a ell li agradaria anar a veure-la més sovint, però esta conectat a l’oxigen i només pot estar dues hores fora. Fins i tot el taxi per trobar-se amb ella descompensa molt la seva economia. Hem decidit que els ajudarem a pagar el lloguer (175€), tan de bo poguéssim fer més per ells!

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.