Això és el que ha aconseguit l´equip de maternal en el que portem de 2011-2012

– De moment han passat per les classes 9 dones embarassades. Cada 15 dies aprox hi ha el curs. 

– Organitzar un curs de formació: per a les mares de nens de 0 a 3 anys i les embarassades. (aprofitant la idea del CHEMA, el convidarem perquè vingui a explicar la seva idea i sortir d’aquesta sessió amb temari i dia de següent sessió). 
 Lliurament de material maternal, canastreta, roba beu 3, 6 mesos,cotxets, etc.
 
– Preparar els batejos per a la PASQUA 2012 
 
– Nens i nenes per a la catequesi de l’Església i seguiment 
 
– Visita a l’Hospital quan neix el nadó donant suport i reforç emocional. (si té alguna problemàtica mes especial)
 
– S’ha pogut aturar un avortament. El nen ja ha nascut
 
 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.