¿On et pot portar la memória?

Una enfermetat que personalment em dona pánic es l´alzheimer. Ara ens preocupa el cas d´un home gran, que professionalment s´havia dedicat al món de la  construcció, que té pèrdues de memoria.  Viu en una pensió, el propietari de la qual es el mateix amo del bar que es troba als baixos de la vivenda. Va cada dia a un menjador on per 1€ al dia té un plat calent.

Ara em dona la impressió de que hi ha una consciència creixent  de la necessitat d´exercitar la memória per no perdre-la. En aquelles professions que no requereixen un elevat treball intel.lectual és més fácil que la memória es vagi deteriorant amb el pas del temps; hi ha un voluntari que el visita, i va observar aquesta demencia.

Ens vam trobar que té un deute amb el menjador de 6mesos i hem contactat amb la institució que li dona de menjar per pagar-lo.

El nostre repte ara es tenir-lo una mica controlat. Sapiguent on viu i on menja ens dóna pistes, ara hem contactat amb les persones que normalment el veuent, (personal del menjador i propietari del bar i de la pensió), perquè ens donin un petit seguiment cada dia. No seria la primera vegada que a causa d´aquestes pèrdues de memoria en els trobem morts al carrer i volem evitar que ens torni a passar.

 

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.