Campaña recollida aliments Viaró

Aquest octubre un grup del Col.legi Viaró van recollir els fruits de la primera campanya d’aliments de l’any. Cada curs, des de el parvulari fins a batxillerat, aporten una vegada al mes un aliment diferent al col.legi. Els més petits porten bolquers, mentre que els nois de primària porten fruita en almívar, sabó, detergent; i els de batxillerat, sucre i cafè. D’aquesta manera, el col.legi en conjunt ajuda a les famílies del Raval i també fa possible que la labor en Acció Social Montalegre segueixi endavant. Nosaltres i les famílies del barri us ho agraïm.

La campaña de recollida d´aliments i productes de higiene que ha efectuat el col.legi Viaró aquet trimestre com sempre, ha sigut un gran éxit. Cada cop es superen més. moltíssimes gràcies a tots vosaltres que hi vau col · laborar.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.