Donacions de mobles

Al llarg del primer trimestre d’aquest any, s’han aconseguit diverses donacions de mobles de diversos donants particulars i una altra donació per valor de 2.500 euros cedida per Ikea. El repartiment de tots aquests mobles han pogut ser repartits entri al voltant de vuit famílies necessitades del Raval. Aquests transports s’han pogut realitzar gràcies a l’aportació econòmica d’altres particulars per valor de 420 €. Els mobles repartits han estat,entre uns altres, un sabater, una taula de menjador, una comoda de sis calaixos, somier de matrimoni, armari, sofà-llit individual, sofà de tres places… Totes les famílies han agraït aquesta ajuda.

 veure galerie de fotos

Comparteix:

Entrades relacionades

10 comentaris

 1. charo

  SOm una empresa que ens mudem de local aun molt més petit ens sobren taules , prestatgeries i mobiliari variat que voldríem compartir amb alguna entitat que ho necessiti o bé nous emprenedors que vulguin muntar una oficina…….. tenim moltes coses …
  cost o€ , només cal que vinguis a recollir-lo.
  Hem de deixar el local el dia 27 de desembre

  Estem a prop de l’hospital clínic

 2. montse

  Benvolguda Pilar!

  Moltes gràcies pel teu oferiment. Malauradament la nostra situació actual no ens permet fer el programa de mobles per les famílies del Raval com abans.

  Moltes gràcies!

  Monste

 3. Pilar Soler

  Hola, bon dia…. tinc uns mobles que vull donar…. una llitera amb calaixera i els dos matalassos corresponents i un sofa llit nou de trinca amb els seus matalassos. Això si, s’hauria de recollir, a Badalona. Espero que li pugui fer servei a algú.
  Gràcies.

 4. Carme Santoyo

  Bona tarda,
  tinc un armari gran que ja no ens fa servei i està pràcticament nou. Voldria donar-lo però caldria venir a recollir-ho. Sóc de Sant Cugat del Vallés.
  Gràcies.

 5. Blanca

  Tinc una vitrina de dos metros d’alçada, 85 centimetres d’amplada i 43 de fondària. Pintada de blau, estants color vainilla i en bon estat. Ja no em fa servei i vull saber si li pot servir a algú. Visc a Barcelona.

 6. Gemma Tria

  Tinc un llit individual, un armari i una prestatgreria de fusta blanca lacada de l’IKEA de fa uns 5 anys en bon estat. És el mobiliari d’una habitació de noia.

  Per motius de canvi en les meves necessitats personals, dono aquests mobles a alguna família pugui fer-ne ús i aprofitar-ho.

  Us agraïria que si esteu interessats pugueu contactar amb mi (gemm1912@gmail.com). Puc enviar fotografies.

  Visc a Premià de Mar.

 7. Anna

  Tinc tres armaris grans i un de petit.
  i quatre estufes de butà.
  Tot es usat peró funciona perfectament.
  S’hauria de venir a buscar.
  Salutacions

 8. Carles

  Tinc un llit de matrimoni, mès dugues tauletes a joc, mès somier i matalàs per donar.

  El llit porta dos jocs de endolls a les taueletes, que treure per necessitat i hi quedarien dos forats.

  Necessitaria que es recollís.

  Merçes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.