Donació de mobiliari

A través d’Acció Social Montalegre, s’ha aconseguit que una família necessitada del Raval pogués obtenir, gràcies a la donació d’un particular, tot un conjunt de mobles d’un dormitori juvenil. Aquest consta d’una llitera, un armari  de la roba i diverses prestatgeries. Aquesta família, formada per un matrimoni amb 3 fills i estant ambdós a l’atur, viuen en un pis de lloguer amb poc mobiliari i pocs recursos econòmics. L’esmentat donant ha ofert per fer el transport i la instal·lació al mateix habitatge.

    

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.