Ajuts per pagar consum elèctric

El mes de gener es va ajudar a una família a pagar el deute d’un rebut de llum, per un import de 71,43 € més 10,67 € en concepte de gestió per impagament. Si no es feia l’esmentat ingrés, tallaven el subministrament elèctric a la família. La mare, de 3 fills -el petit d’11 mesos- està separada i viu en un pis de lloguer amb els seus fills i un germà. Ella no treballa i el germà -que fins ara era el que aportava l’ajut econòmic- s’ha quedat en l’atur i ja deuen diversos mesos de lloguer.

El mes de febrer també se n’ha ajudat una família a pagar altra deute de consum elèctric, per un import de 441€ És una família immigrant, però porten ja diversos anys a Espanya. Tenen cinc fills i estan esperant el sisè. El pare treballa mitja jornada, amb un sou precari, dels quals, 340 € els destinen ha pagar el lloguer del pis. Amb aquesta ajuda s’aconsegueix que no tinguin deutes pendents, i puguin fer front a les altres despeses.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.