Subministrament De Mobiliari

Moltes vegades ens trobem amb l’arribada d’un nou membre d’una família que ja porta temps vivint al Raval. Aquest nou membre arriba a Barcelona sense res, no te feina, no te papers, no disposa de mobiliari, etc. En la mesura que li és possible a l’Acció Social Montalegre se’ls ajuda a començar de nou. Una de les maneres d’ajudar-los és aconseguint mobiliari per la seva vivenda. En aquests moments hem aconseguit 9 llits que estem distribuint entre aquells que més ho necessiten.

Coordinador: ASM

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.