Ajudes Al Lloguer D’Habitatges

Hem pagat el lloguer de 350 euros del mes de setembre d’una família desestructurada que viu al Raval. El nucli familiar està format per la mare i un dels seus dos fills que comparteixen una habitació rellogada. El segon fill viu amb els avis i passa molts caps de setmana amb la mare i el germà. La mare està a l’atur sense subsidi i els ingressos econòmics provenen d’ajudes socials que no poden acabar de cobrir les necessitats més bàsiques. Es tracta d’una situació de greu desprotecció social amb un risc molt elevat de marginalitat per mare i fill. Pel moment que viuen tots dos, es preveu que si es proporciona ajuda, aquesta pot ser realment aprofitada.

Coordinador:

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.